За

Златни Пясъци

„Златни пясъци“ е най-елитният български Черноморски курорт на северното ни крайбрежие. На  17 км на юг от  курорта се намира морската столица на България – град  Варна, а на 25км – наскоро обновеното международно летище. Варна е съвременен град, който често е домакин на международни културни и музикални прояви.

Разположеният в съседство с курорта национален природен парк „Златни Пясъци“ придава допълнителна свежест със своята естествена зеленина. Паркът предлага чудесни възможности за екотуризъм.

Плажовете на Златни Пясъци са просторни, покрити със ситен златист пясък, от тук идва и името на самия курорт. Морето е чисто и прозрачно.

На територията на комплекса има голямо разнообразие от атракции и удобства: ресторанти, казина, магазини, SPA и балнеологични центрове, дискотеки, нощни клубове, барове и всякакви забавления за деца и възрастни.

Ежегодно в курорта пристигат много туристи от цял свят.

Освен природните дадености и множеството удобства и атракции, туристите са впечатлени и от традиционното гостоприемство на българите. Приятелското и добронамерено отношение на Вашите домакини ще Ви помогне да се чувствате като у дома си, независимо от коя част на света пристигaте.

Златни Пясъци е изключително подходящо място за семеен туризъм. През последните години стари хотели бяха съборени и на тяхно място бяха построени модерни сгради с апартаменити, предлагащи домашен уют и всички удобства за една незабравима почивка. Все повече туристи предпочитат да наемат апартамент вместо да отседнат в традиционната хотелска стая. Около апарт-хотелите има големи басейни с детски кът, удобен паркинг, както и хранителни магазини.